Boven de € 50 betaalt u geen verzendkosten

Retourneren

 

Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Je kunt jouw bestelling of een deel van jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor een brievenbuspakketje € 3,95 bij DHL en € 4,10 voor een brievenbuspakketje bij PostNL mits u online het verzendbewijs regelt.

De kosten voor een pakket zijn bij DHL € 4,50 als u het pakket naar een DHL service punt stuurt en € 5,75 naar een huisadres. Bij PostNL € 6,75 mits je online het verzendbewijs regelt. Raadpleeg voor alle zekerheid de exacte tarieven op de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Ben groener geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met ons via info@bengroener.nl onder vermelding van jouw ordernummer. Wij sturen je dan een mail met de adresgegevens.

Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag terugstorten nadat wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Voorwaarden:

  • Producten mogen niet beschadigd, gewassen of gebruikt zijn en de verpakking moet heel en netjes zijn. De producten dienen in de originele staat retour te worden gestuurd.
  • De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Producten dienen binnen 14 dagen geretourneerd te zijn, anders worden deze niet meer geaccepteerd.