Over ons

Hoi wat leuk dat je onze website bezoekt!

Diana is de oprichtster van deze Eco Webshop Ben groener. 

 

Met de webshop willen wij anderen inspireren om een duurzamere milieubewuste leefstijl aan te nemen. We zijn op zoek gegaan naar betaalbare, duurzame en milieuvriendelijke producten voor in het dagelijks leven. Kortom ecologisch verantwoorde producten voor in het dagelijks leven.   

Met onze producten willen wij de stap naar een duurzamere milieubewuste leefstijl gemakkelijker maken.

We verpakken al onze producten zonder plastic en in zo klein als mogelijke dozen die gerecycled kunnen worden.

 

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten die duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord worden geproduceerd. De productie van die producten willen we het liefst in Nederland laten plaats vinden maar mocht dat niet lukken dan toch zoveel als mogelijk binnen Europa. Zodra er nieuwe producten zijn dan worden die uiteraard als eerste in deze webwinkel te koop aangeboden.

Laten we samen de wereld groener maken!

We verkopen uitsluitend ecologisch verantwoorde producten, gerecyclede producten en fair trade producten allen zonder plastic verpakkingen dus Zero Waste!

Geen plastic dus of het moeten gerecyclede producten zijn van plastic. Dit omdat hergebruik nog altijd beter is dan vernietigen.

Laten we samen streven naar een groenere wereld! Met zo min mogelijk plastic! Ben groener.

 

Als je een product mist of als je vragen hebt stuur ons gerust een mailtje op info@bengroener.nl we sturen je zo snel als mogelijk een berichtje terug.