Verzending

Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, verzenden wij dezelfde dag nog. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

 

De verzendkosten bedragen:

Standaard bezorging Heb je op een werkdag voor 15.00 uur besteld, dan verzenden wij jouw pakket dezelfde dag. Als alles goed gaat bij de pakketverwerker. Dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag.  € 4,10

Gratis bezorging:  Bestel je voor € 40 of meer, dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 15.00 uur besteld, dan verzenden wij jouw pakket dezelfde dag. Als alles goed gaat bij de pakketverwerker. Dan ontvang je je bestelling de volgende werkdag.  GRATIS

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL Parcel, PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaats vinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

In de meeste gevallen versturen wij je bestelling als brievenbuspakketje, waardoor het door de brievenbus past en je hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een mail met hierin een track and trace om je pakketje te traceren.

 

Pakketje ophalen in Berkel-Enschot

Ja dat kan! Graag zelfs. Het pakketje kan opgehaald worden op de Akkerweg  7 in Berkel-Enschot. Kies bij de checkout voor de optie "Ophalen" en stuur ons een mail info@bengroener.nl om een ophaalafspraak te maken.

 

De Verpakking

De verpakking waarin wij onze producten versturen is volledig biologisch afbreekbaar en plasticvrij.

De kartonnen doosjes en dozen waarin wij onze producten verpakken zijn recyclebaar. De productie is een duurzaam proces, waarbij veel wordt hergebruikt.

De groene ‘opvulchipjes’ zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Het wordt binnen zeer korte tijd biologisch afgebroken en is onschadelijk voor het milieu. Deze opvulchips kunnen worden hergebruikt en kinderen kunnen er mee knutselen. Anders kunnen ze weggegooid of gecomposteerd  worden ze zijn 100% oplosbaar in water. De kleine kartonnen stukjes die als opvulmiddel worden gebruikt kunnen in de papierbak en worden gerecycled.

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.